Cele mai benefice trăsături tehnice ale seriei de servere CISCO UCS, acum într-un pachet inedit oferit clienților companiei din lumea întreagă

CISCO este o companie recunoscută pe plan modial datorită produselor și serviciilor de calitate IT pe care le oferă clienților și consumatorilor săi încă din anul 1984.

Printre cele mai recunoscute și apreciate astfel de dispozitive și servicii de calitate marca CISCO se numără: switch-uri Blade, switch-uri pentru centre de date, interfețe și module, software-uri de lucru în reţea (IOS şi NX-OS) sau servicii de securizare sau switching. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile oferite de CISCO utilizatorilor și partenerilor săi din întreaga lume.

CISCO este de asemenea un foarte renumit producător de servere. Între multe alte dispozitive de acest gen, cunoscute și apreciate pentru performanța și eficiența lor, serverele CISCO UCS ies în evidență printr-o serie de calități speciale și unice pe piața IT.

Așadar, serverele CISCO UCS oferă clienților servicii de computing unificate, într-o nouă formă ce permite o foarte mare reducere a costurilor implicate în drepturile de proprietate, dar permite și o mai mare îmbunătățire a eficienței și flexibilității. Fiecare produs care face parte din seria de servere CISCO UCS, se adresează unei nevoi IT în parte și poate face față chiar și celor mai critice probleme întâlnite. Prin urmare, fluxul de lucru este facilitat și îmbunătățit datorită unei balanțe de control foarte bine pusă la punct. Aceasta se referă la toate funcțile ce implică memoria, I/O, procesarea, precum și toate resursele de stocare internă.

Beneficiile serverelor CISCO UCS includ și un entry point de tip form-factor-agnostic către CISCO UCS, o metodă cu mult simplificată și mult mai rapidă a aplicațiilor, o extindere a inovațiilor oferite de către serviciile de computing unificate, precum și o mai mare opțiune de alegere oferită clienților într-un pachet rack mult mai familiar și ușor de folosit.