Cele mai bune motive pentru care să alegi cu încredere sistemele UPS de la ZTE

posted in: Hardware | 0

ZTE este una dintre cele mai recunoscute și apreciate companii de telecomunicații și dispozitive mobile din lume. La momentul actual, ea face parte din primele 5 companii producătoare de dispozitive mobile, tablete, modem-uri broadband mobile precum și hotspoturi sau desktop-uri.

Sistemele UPS de la ZTE sunt printre cele mai eficiente și performante produse ale companiei și prezintă cele mai inovative tehnologii în cardul lor.

Care sunt avantajale sistemelor UPS ZTE?

În primul rând, dispozitivele UPS de la ZTE îmbunătățesc în mod semnificativ fiabilitatea sistemului. Această caracteristică tehnică extrem de importantă a dispozitivelor UPS ZTE, face posibil ca sistemul să lucreze corect și eficient și garantează în mod special, o putere de alimentare neîntreruptă pentru componentele critice ale acestuia.

De asemnea sistemele UPS de la ZTE, îmbunătățesc performanța și stabilitatea prin intermediul mai multor tehnologii de ultimă generație care permit economisirea de energie într-un mod cu adevărat viabil. Unele dintre aceste metode se referă la variantele următoare: eficiență maximă + tehnologie de hibernare + operation mode multiplu. Prin metodele inovative de economisire a energiei oferite de sistemele UPS ZTE, se realizează o salvare de ennergie de până la 96 la sută și o eficiență ECO cu până la 100 la sută dovedită.

Un alt avantaj extrem de important pe care aceste sisteme UPS îl prezintă, se referă la arhitectura lor foarte flexibilă, adaptată și pregătită pentru extensiune. Designul unic, modular al acestor sisteme, permite clienților să aibă posibilitatea de a beneficia de o extindere a capacității sistemului lor, menținând în același timp un cost care este cu până la 80 la sută mai ieftin decât pentru alte sisteme UPS.

Nu în ultimul rând, UPS ZTE beneficiază de o platformă inteligentă, ceea ce îmbunătățește cu mult mai mult experiența userului. Află mai multe despre UPS ZTE direct de la furnizorul tău de produse IT.