Cum poți să îmbunătățești performanța calculatorului folosind baterii Lenovo

posted in: Hardware | 0

Bateriile Lenovo sunt special create pentru a îmbunătăți performanța calculatorului tău, datorită caracteristicilor aparte cu care sunt dotate. Printre acestea se numără durata de viață care este cu mult îmbunătățită față de bateriile obișnuite aflate în comerț, precum și materialele din care sunt făcute aceste produse.

Câteva mituri referitoare la folosirea bateriilor pentru laptop:

Una dintre cele mai răspândite astfel de mituri se referă la faptul că descărcărcarea totală a bateriilor pentru laptop este cu mult mai periculoasă decât cea parțială și poate să afecteze serios performanța laptopului tău. Acest lucru nu mai contează atât de mult azi, când avem de a face cu baterii de ultimă generație, construite din litiu și ioni. Cele care puneau această problem erau bateriile vechi ce trebuiau descărcate complet pentru a-și menține funcționalitatea.

De asemenea, căldura și frigul pot distruge bateriile. Acest lucru este adevărat în măsura în care îți lași laptopul într-o zonă extreme de caldă, sau în bătaia directă a soarelui, pentru o lungă perioadă de timp. De asemnea, dacă ești un fan al jocurilor video care folosesc foarte mult din capacitatea laptopului care se încălzește prea tare la un moment dat, asigură-te că ai un cooler care funcționează foarte bine și este potrivit pentru activitățile tale zilnice. Bateria se afla chiar lângă componentele electronice ale laptopului care lucrează la intensitate maximă și acest lucru poate duce la scăderea performanței acesteia.

În același timp, depinde foarte mult și dacă laptopul pe care îl deții permite scoaterea bateriei sau acest lucru nu este posibil defel.

Pentru a beneficia de o maximă putere și eficiență a bateriei pentru laptopul tău, bateriile Lenovo îți vin în  ajutor cu modele diferite, adaptate fiecărui tip de laptop în parte. Bateriile Lenovo îți asigură nu doar performanță ridicată pentru laptopul pe care îl deții, ci și o durabilitate îndelungată.