Soluții de stocare impecabile oferite de Lenovo EMC

posted in: Hardware | 0

După 33 de ani în care Lenovo a oferit clienților săi soluții de stocare a datelor prin intermediul seriei Iomega, compania își reînnoiește brandul cu ajuorul Lenovo EMC. Prin acest proces, Lenovo nu și-a schimbat direcția si scopul stabilite înainte pentru gama Iomega, ci a reușit să îmbunătățească soluțiile de stocare și să le perfecționeze.

Serviciile de stocare marca Lenovo, sunt maximizate și perfecționate în noua gamă Lenovo EMC. Acum poți să-ți protejezi datele într-un mod mult mai sigur și eficient.

De ce are nevoie firma ta de serviciile oferite de Lenovo EMC?

Cu această nouă serie de produse, incorporate în brandul denumit Lenovo EMC, poți beneficia de cele mai înalte standarde de tehnologie și profesionalism, precum și de siguranță maximă.

Fie că este vorba despre o afacere mai restrânsă sau medie, Lenovo EMC are cele mai potrivite modele pentru stocarea datelor. Și având în vedere că siguranța datelor primează în orice tip de business, trebuie să poți fii sigur că nu vei avea parte de surprize neplăcute pe parcurs.

Printre cele mai avantajoase caracteristici ale seriei Lenovo EMC se numără recuperarea de date prin sistemul backup și înregistrări video de calitate. În felul acesta poți avea siguranța că datele confidențiale nu se vor pierde, indiferent de situație, și că mediul de lucru este unul sigur și responsabil.

De asemenea, stațiile de stocare Lenovo EMC îți oferă posibilitatea de a stoca și recupera date chiar și de la distanță. Poți avea ocazia de a face schimb de date cu rețele care se află într-o altă locație, fără a te preocupa de timpul necesar sau chiar de pierderea lor.

Caracteristicile cele mai importante ale produselor marca Lenovo EMC sunt printre altele, până la 48 T posibilități de stocare, procesoare dual-core de cea mai înaltă calitate și un design extrem de simplu și compact.