Soluții de stocare inovative oferite de compania HGST

posted in: Hardware | 0

Compania HGST, o subsidiară a Western Digital, se află printre producătorii de top de dispozitive hard-disk și se specializează în producerea de hard drivere de tip avansat. Compania a luat ființă în anul 2003 și până în prezent ea deține un număr impresionant de 41000 de anagajați la nivel mondial. Sediul de bază al companiei HGST se află în San Jose, California USA iar președintele acesteia se numește Mike Cordano.

Mediul de lucru al companiei HGST are ca punct de plecare soluții optime și fiabile oferite către companii tehnologice de top, aflate în fruntea ierarhiei industriei IT. Aceste soluții de stocare sunt ideale pentru companiile aflate într-o continuă expansiune, care își doresc sisteme și procedee IT de maximă calitate. Pentru aceste companii și nu numai, HGST oferă idei innovative de stocare precum și de siguranță a datelor.

HGST reprezintă răspunsul ideal pentru antreprenorii și oamenii de afaceri obișnuiți să aibă parte de rezultate profesioniste și de încredere. Compania de față a implementat încă de la începutul existenței acesteia, un sistem profesionist menit să ofere cele mai fiabile și de calitate răspunsuri la nevoia de stocare și management a datelor și informațiilor IT.

Compania HGST prezintă următoarele reprezentanțe la nivel mondial: Statele Unite, China, India, Japonia
Malaysia, Filipine , Singapore, Taiwan, Thailanda precum și Marea Britanie. O dată cu extinderea nevoii tehnologice din ultimii ani precum și nevoia tot mai mare de spațiu digital și de securitate, HGST impune noi soluții optime pentru clienții săi cu fiecare ocazie.

De asemenea, consumatorii HGST se pot bucura de încrederea dovedită a produselor acestei companii de top, tocmai darorită eficienței și calității prezente de fiecare dată. Prezervarea datelor și informațiilor este cu atât mai importantă cu cât informațiile digitale se schimbă în permanență.